Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Διακριση φυλου στις ενοπλες δυναμεις

Διάκριση φύλου στις Ένοπλες Δυνάμεις

 

 (οι μεν εθελοντριες Ν705/77 προάγονται ενω οι εθελοντές και εθελόντριες του Ν  1848/89 ΟΧΙ)

http://staratalogia.blogspot.gr/2015/04/blog-post_57.htmlhttp://staratalogia.blogspot.gr/2015/04/blog-post_57.html

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ?Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ?ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ?ΟΙ ΑΝΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ !

«Μα γιατί δεν τακτοποιούνται βαθμολογικά οι ΕΜΘ;» αναρωτιούνται πολλοί. Την απάντηση, ίσως, να δίνουν κάποιοι ψίθυροι που, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνουν να έχουν... καταπληκτική αντοχή και στον χρόνο και στις αλλαγές των κυβερνήσεων, «στοιχειώνοντας» τους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ. Οι ψίθυροι λένε πως αν γίνει η βαθμολογική τακτοποίηση των ΕΜΘ, τότε οι ΕΔ δεν θα έχουν πού να τους τοποθετήσουν, οπότε είναι καλύτερα να τους κρατούν... στάσιμους.

Αν και σε κάθε περίπτωση το επιχείρημα δείχνει να είναι μάλλον χωρίς ισχυρή βάση, αυτό που δεν λέει έτσι και αλλιώς είναι σε τι φταίνε οι ίδιοι οι ΕΜΘ και γιατί πρέπει να πληρώσουν τα σπασμένα ενός κακού σχεδιασμού, ούτε βέβαια εξηγείται το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο, χωρίς κανείς να έχει πάρει κάποια μέτρα.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25/04/2015 – Σ.Λ.)

https://www.youtube.com/watch?v=U_idoiEuTT0 

 

 

Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ  ΤΕΛΕΙΩΣΕ  ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ) ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ